agneskp

Alla inlägg under april 2013

Av Agnes - 16 april 2013 21:44

... Jag är för trött.
... Huvudvärken from hell har hälsat på idag.
... Slutet på Romeo och Julia sög. Dom dog ju.
... Jag hade nationella idag och har nationella imorn.

OKEJ den sista var inte riktigt en anledning till att inte skriva ett roligt blogginlägg. Inte den näst sista heller.
Men okej. Skriver lite.

Bra saker idag:
- Jag fick se 30 minuter Leonardo DiCaprio på svenskan idag mmmm.
- Det har varit varmt.
- Nationella gick hyffsat. Eller nej. Det gick skit föressten.

Dåliga saker idag:
- Jag har svettats.
- Jag hade glömt stora delar av dansen och kom fel x antal gånger idag.
- Romeo dog.
- Vi hade nationella idag och imorn.
- Mitt huvud gör ont.
- Jag fick ett brännmärke på min armbåge på dansen.

OKEJ. Det blev bara samma saker igen. Men det ser ut som mycket text och mycket text är roligt. Godnatt.

Av Agnes - 15 april 2013 18:50

HAHAH

Kollar just nu på Bondi Vet. Vet inte om någon av er har sett det, men det handlar iaf om en livräddare på Bondi Beach som också är veterinär och djurräddare. Det går på Animal Planet... Vet inte hur ofta. Väldigt bra iallafall, för mig som gillar både djur och livräddare ;)...

Idag har inte varit den skojigaste dagen i mitt liv. Den började med att jag i morse fick världens klädkris och blev jättesen, så jag fick cykla som en galning till skolan vilket resulterade i att jag eftersvettades hela den första lektionen. Sen fick vi reda på våra historiaprovsresultat (woho) plus att vi fick reda på att vi ska ha samhällskunskap på nationella imorn. SAMHÄLLSKUNSKAP. Vi läste typ all samhällskunskap i sjuan, och inte ens då kunde jag det. Inget jag ser fram emot.
Sen har jag också haft sådär liiite ont i huvudet hela dagen. Gud vad trött jag är.

En bra sak är iallafall är att jag har blivit antagen till mitt förstahandsval på gymnasiet WOHOOO. Och pappa hämtade ut antibiotika till MeeShee idag, för hon är fortfarande snorig. Vi måste dock ringa vet igen och fråga om hur mycket hon ska få mm.
Sen har det också varit JÄTTEVARMT idag. Alltså typ 18 grader. Herregud :o jag har nästan vant mig vid att det är kallt ute 24/7, att det liksom inte kan bli varmare. För nu har det varit runt noll grader i ca fem månader, alltså... Det blir ju att man vänjer sig xd fast jag klagar inte, värme är mysigt ;)

Nej nu ska jag titta vidare på Bondi Vet. Allt är roligare än läxa...

Förresten, måste bra säga en till sak. Kollar på Romeo And Juliet på svenskan, en version av Romeo och Julia. Språket är liksom sådär gammalt, och dom pratar i vers i hela filmen, men det är en 'ny version' av den. Den ska föreställ nutid. Eller, nutid och nutid, den spelades in 1996.
Den är inte jättebra, förutom en sak... Leonardo Dicaprio är med i den. Och han är inte lite snygg. Han är jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte snygg. Han var typ 21 år när dom spelade in den, OCH JAG MENAR EN TJUGOETTÅRIG LEONARDO. Det är faktiskt fysiskt och psykiskt plågsamt att titta på den. För att han är så oerhört vacker.
Imorgon ska vi då se slutet på filmen. Julia kommer dö, han kommer dö, Julia kommer gråta, han kommer gråta, jag kommer gråta. Ser på ett sett inte fram emot det, för jag är jätteblödig när det gäller filmer, och när en sån som Leonardo är med i den så blir jag ju inte mindre känslig.

Erkänn, lite ont gör det.

Av Agnes - 14 april 2013 22:31

Mina framtidsplaner.

Men alltså denna frågan är ju inte jättelätt, för 'framtid' kan ju vara imorn, i sommar, om tio år. Framtid är ju allt som inte är dåtid. Men okej, jag kör lite såhär klassiska "framtidsplaner när jag blir 'stor'".

Alltså ska jag vara ärlig så har jag inga jättestora framtidsplaner. Vissa vet ju redan nu att dom vill flytta till USA efter studenten och gifta sig med en blond kille som jobbar som avokat osså ska dom få tre barn och bo i Texas. TYP.
Men jag har faktiskt ingen aning. Vill jag flytta? Jag vet inte... Kanske till en lägenhet efter studenten. Då vill jag också köpa en hund.
Sen skulle jag kunna tänka mig att bli musiklärare för högstadie/gymnasieelever när jag blir vuxen. En sån dära cool lärare som tar fram den nya bra musiken att sjunga och som kan spela typ åttio olika instrument. En sån lärare så man längtar till det ämnet. En sån lärare som kan skoja till det men ändå har koll på sin klass. Åh <3
Annars hade jag kanske kunnat bli... Polis. Det skulle varit roligt. Respekt ;) HAHAH SKOJA.
Jag skulle oxå vilja vara med i musikaler i ensemblen/som statist. Eller någon mellanstor roll. Det hade varit sjukt kul. Åh.
Sen vill jag också köpa häst när jag blir äldre. Och kanske en liten gård. Fast jag vill gärna bo i stan.
Fast först och främst vill jag gå ut nian med hyffsade betyg, gå estet i tre år och ta studenten.

Fast jag vill inte bli stor.

Wow

Av Agnes - 13 april 2013 22:46

Antaöet besökare idag, rekord!
Har ingen aning om vad ni alla kom ifrån, men stanna gärna kvar :)

Imorse stack jag till stallet som vanligt för att hjälpa till. När jag kom dit konstaterade jag att jag var den enda där att hjälpa till. Så det var lite stressigt under två timmar där, men det gick över sen när de sista eleverna åkte hem.
Sen stack jag hem till Rebbe och Fredrik och var där en stund. Eller, det var meningen att jag skulle vara där 'en stund' men det slutade med att jag var där hela eftermiddagen. Och jag åt världens godaste mat. Fredrik vet verkligen hur man lagar mat :')

Och nu är jag här i soffan, ensam hemma. Eller, min syster är också hemma men hon stängde in sig på sitt rum med Skype för någon timme sen så jag är inprincip själv. Till råga på allt är snart mitt batteri slut i mobilen, måste hämta laddaren -.-

'Upptäckte' några bra nya låtar idag, några visade Rebbe mig. Älskar att lägga till ny musik i min spellista i mobilen. Bussresor/tågresor mm blir mycket roligare då :D

Hey, innan jag avslutar, en fråga till folket bara. Är någon av er vig? Isåfall tar jag gärna emot tips på hur man blir vig/vigare.
"Stretcha varje dag" funkar inte. Jag måste ha mer exakt. Att säga "stretcha regelbundet" till mig är som att säga "ät rätt mat" till någon som vill ändra sina matvanor. Hur länge ska man stretcha? Hur ofta? Varje dag? Hur 'hårt'? Ge mig tips!

Av Agnes - 13 april 2013 22:26

Slouched behind a keyboard
Your fingertips are nails
I've been faced to face you
My social skills surprisingly frail
Come a little closer, I didn't catch your name
Insult me all you want to
But dare you do it to my face?

Fuck you, fuck you

Av Agnes - 13 april 2013 11:45

En bild på mig från förrförra året, förra året och en från i år.


Ska jag då köra 2011,2012 och 2013? Eller kan jag ha med 2010 också? Kan jag lika gärna ha bara för att det är kul!



 

Sommaren  2010.

Då när jag var typ.. precis som alla andra. Plus att jag sög på att ta bilder på mig själv. Men jag tog MÅNGA bilder. Herregud,



 

Hösten 2011.

Då var mitt hår som längst. Hittade faktiskt knappt några bilder på mig själv från detta året, hrm... Detta är början på min "kris".



 

Början av 2012.

Tog med flit en av de konstigaste. Så kort hår hade jag. Det slutade precis vid axlarna. Sen under året blev jag till den jag 'är idag'.


 

För någon månad sen.

HAHAH hittade ingen bättre för tillfället. 


OM JAG HAR FÖRÄNDRATS?

Samtidigt som jag har förändrats jättemycket så ser jag nästan likadan ut. (klicka på bilderna om ni vill ha dom större, men för ditt eget bästa gör inte det)



Men

Av Agnes - 12 april 2013 17:37

Kollade igenom en massa gamla bilder tills morgondagens inlägg och hittade dom här från 2011.


   

VARFÖR ser jag inte ut så nu. Varför är jag inte så söt längre. Usch.  


Fast, samtidigt, kolla vilken cooling jag var.

     

Helt sjukt ju. Att folk inte var rädd för mig ;) (diggar redigeringen... eh)

Av Agnes - 12 april 2013 16:29

Min favoritlåt.

 


Okej, detta är då min favoritlåt för tillfället, för det skiftar ganska mycket. 


Ed Sheeran - Little Bird (http://www.youtube.com/watch?v=PY46YTNGhIk)
 

Presentation


Hej! Jag är en tjej född år 1997 som råkade skaffa denna bloggen i Oktober 2011. Sen dess har jag bloggat om vad som fallit i mig, allt från vad som hänt i mitt liv till mina inre tankar och funderingar. Hoppas du får ut något av att läsa min blogg :)

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards