agneskp

Alla inlägg under mars 2013

Av Agnes - 24 mars 2013 00:32

Japp. Jag är hungrig. Men vågar inte ner och äta (mörkt ju), plus att jag redan borstat tänderna och allt sånt. Jaja, jag är van, brukar somna hungrig...
Idag stack jag inte till stallet (ugh dåligt samvete) men jag behövde faktiskt en ledig dag. Min plan var att göra en massa härlig läxa, men rörde inte en enda läxbok. Istället så städade jag hela huset (tar ungefär 2 timmar) och klippte grenar till min kanin (som förövrigt är förkyld, stackaren :c). Det är typ det enda. Sen har jag också ätit, varit på twitter, sjungit, tittat på tv, u get it. Men inget mer. Och det har varit så skönt.
Rebbe kom förbi en stund med sin kompis som jag glömt namnet på (... Fia?) och sa hej. Lite spontant och trevligt sådär.

Imorn ska jag upp tidigt (kl 8, usch vad tidigt.........) för jag ska till kyrkan och sjunga med sex stycken i min kör på en gudstjänst. Ska bli kul, men är lite nervös för att jag har inte övat så mycket på styckena som jag borde...
Sen, efter det, ska jag plugga. Eller, det är min plan iallafall. Sen är jag ju sådär bra på att följa planer, men äh.

Förresten, såg en riktigt bra film innan idag, Down With Love hette den. Ewan Mcgregor och Renee Zellweger spelade huvudrollerna och omg vad söt den var! Den var sådär riktigt nördig och fånig, men samtidigt jättebra. Om du är deppig någon gång, se den! (plus att Ewan var ju inte ful heller...)

Av Agnes - 23 mars 2013 11:25

Vad jag skulle göra om jag fick en miljon. 

Okej. Vad skulle jag gjort.
Först skulle jag skrikit, blivit glad, chockad, börjat gråta, nej men ni fattar. Jag skulle blivit glad. Slut.

Haha men nej... Jag tror man menar vad jag skulle gjort för pengarna om jag vann en miljon. So ok, lets tell them.

- Jag skulle sparat pengar. Typ en liten del av min miljon hade jag sparat, så jag har i framtiden.

- Jag hade shoppat. Gud ja vad jag hade shoppat. Ny garderob, here I come!

- Jag hade åkt iväg någonstans, till typ England!

- Jag hade köpt mig ett husdjur. En hund tror jag. För en häst kräver all den tiden jag just nu inte har, så det hade varit uteslutet... Dock hade jag sparat lite pengar till senare så jag skulle kunna köpa min häst senare i livet xd

- Jag hade köpt biljetter till någon av One Directions konserter. Eller vip biljetter. Eller så hade jag hyrt dom över en natt. Ja, det hade jag.

- Jag hade skänkt bort lite till typ röda korset och liknande, och såklart lite till min familj.
Dock hade jag inte gett något till mina släktingar eller vänner, jag hade heller inte köpt skit dyra presenter till dom, utan jag hade köpt så som jag brukar göra. Det låter taskigt, och om någon vill ifrågasätta det så fråga på, men det hade ju trots allt varit mina pengar.

Jag förstår själv att jag inte hade haft råd med allt detta, men något av detta hade jag nog gjort!

Av Agnes - 22 mars 2013 21:18

Någon jag skulle vilja byta liv med för en dag och varför. Hrm.
Nu blir detta ett ganska fantasilöst svar, men skulle vilja byta liv med Niall för en dag. Ni hade kanske förväntat er ett jätte-exotiskt svar som typ Barack Obama, Lady Gaga eller Johnny Depps fru, men nej, jag hade velat byta liv med Niall Horan. På grund av några anledningar.

- Jag skulle skådat mig själv. Prövat en massa snygga kläder, tittat på min egen mage och typ bara njutit av mig själv. Jag är ju Niall för en dag så?

- Jag hade sjungit och spelat en massa gitarr och bara njutit av min egen röst.

- Jag hade tillbringat dagen med Harry, Louis, Liam och Zayn. Bara stå och ha kul med dom. Åh vad jag vill vara Niall.

- Jag hade twittrat. Skrivit en massa roliga tweets, haft en tweetspree och followspree. Gjort en massa fans glada. Osså hade jag följ mig själv. Alltså.. Nu blev det djupt här. Men jag (Niall) hade följt mig själv (Agnes). Hahah u get it?

Fattar ni nu varför jag skulle vilja byta liv med Niall?

Av Agnes - 21 mars 2013 22:45

... Tar jag imorn, för hinner inte idag.

Av Agnes - 21 mars 2013 15:49

(inlägg sen förra året)

Var i kyrkan igår och lyssnade en stund på Daniels band Malkut (?). (Daniel är en av våra coola präster, vi har bara coola präster).
Och då såg jag konfaledare, konfirmander och åh. Jag ville bara bli en av dom. Sitta där, 14 år, o-konfirmerad och skriva i min lilla gudstjänstlogg. Jag vill också på läger, träffa nya människor, se vackra ansikten, känna lycka, göra jättetöntiga namnlekar, titta på folk, sova för lite om nätterna, gå runt i mysiga kläder hela tiden. Även fast att jag var mitt i att hitta mig själv under min konfa-tid, så var det ändå något av det bästa och roligaste jag någonsin gjort. Jag vill på riktigt tillbaka. Framförallt till den dära kvällen, då vi hade psalmfestival. Tror det var näst sista kvällen. Eller sista. Jag satt längst ut till kanten och kollade på dom som "uppträdde". Och på en speciell människa. Och sen efter psalmfestivalen gick jag och la mig, och spelade upp alla underbara stunder om och om igen i mitt huvud. Ögonen. Armarna. Som jag också såg igår. Alltså ÅH. Jag vill tillbaka.

Usch nej. Jag vill vara konfirmandledare sen någon gång, vet dock inte om det blir något av det. Det hade varit jättekul. Åh vad jag vill tillbaka.

Av Agnes - 20 mars 2013 22:39

En ovana jag önskar att jag inte hade.

Jag lägger mig/somnar för sent. Om man nu kan kalla det ovana. Jag skulle jättegärna vilja somna tidigare, och jag skulle behöva det också, men jag gör alltid en massa skit varje kväll som tar tid, och jag bara drar ut på det och eh jag blir så trött. Skulle behövt somna 10 varje kväll (åh det hade varit skönt).
Så jag önskar att jag inte hade min ovana att dra ut på "kvällsrutinerna".
Med andra ord, ska sova nu, godnatt.

Av Agnes - 20 mars 2013 19:58

Åh vad jag inte har råd med dessa men åh vad fina dom är och åh vad jag måste ha dom.

Av Agnes - 19 mars 2013 16:21

Typ av killar jag faller för.

Alltså det finns inte en speciell typ som jag faller för. Dock finns det vissa egenskaper som jag... faller för.


När killar är snälla

Ganska logiskt. Snälla killar är ju liksom... snälla. Och jag gillar snälla människor c:

Jag vill gärna att min framtida kille (som jag väntar tålmodigt på ha ha) ska vara som min bästa vän, som jag kan prata med och skratta med. På tal om skratta...

Killar med humor.

Om jag någongång blir tillsammans med en kille så måste han ha humor. För jag har världens sämsta humor, och om jag inte kan skoja med honom så blir allt så... fel. Helst ska han förstå ironi också, livet blir roligare då ;)

Om han kan sjunga.

Åh när killar kan sjunga ♥ (kanske därför jag oftast faller för kändisar?). I.o.m att jag älskar att sjunga, så skulle det inte vara helt fel om han inte heller gör det. Dock är det inte det första jag kollar på hos en kille haha xd

Håret.

Det är nog den första utseendesaken jag kollar på hos killar (förutom ögonen). Har killar snyggt hår så blir dom automatiskt snyggare (åh det låter som om jag stoppar killar i små fack efter utseendet, men det gör jag inte okej? Jag faller bara för hår xd). Typ detta håret:


Lite ruffsigt sådär :3


Sen gör det mycket om en kille har snygga kläder. Fast att man inte vill erkänna det, så betyder utseedet mycket. Det är ju det man ser först (om man inte är blind). Det är ju det som gör att man kanske kollar in personen en gång till. Det krävs bara några sekunder innan vi människor drar slutsatser om personer. Så att säga att utseendet inte spelar roll tror inte jag stämmer. 

Sen däremot bryr man sig kanske om insidan sen. Alla människor dömmer ju inte människor direkt, fast att vissa gör det. 


Vad rörigt allting blir jämt. Jag hoppas ni fattar :c


Så, såklart gillar jag ju fortfarande killar som inte är allt det där uppe. Förutom snälla, man måste vara snäll hahah ;)



Presentation


Hej! Jag är en tjej född år 1997 som råkade skaffa denna bloggen i Oktober 2011. Sen dess har jag bloggat om vad som fallit i mig, allt från vad som hänt i mitt liv till mina inre tankar och funderingar. Hoppas du får ut något av att läsa min blogg :)

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards