agneskp

Alla inlägg den 9 mars 2013

Av Agnes - 9 mars 2013 22:51

Alltså. Jag har alltid varit en stolt hässleholmare. HAHAHAHAHAH.
Nej men jag åh det är så jobbigt när något händer i ens stad och folk bara "åh så jävla stolt Perstorpare!1!!!1!" och man bara eh va.
Jag är jättestolt över Robin. Omg ja. Som han vuxit. Inte liksom fysiskt, men psykiskt. Och han såg så söt ut. Jublade rakt ut när han vann.
Men jag är inte mer stolt över min stad bara för det. Jag är inte mer stolt över att bo i min stad bara för det. Liksom, han hade ju inte varit sämre om han bott någon annan stans. Det är inte Hässleholm som gjort honom som artist. Det hade kanske varit lite annorlunda om han bott/kommit ifrån typ Sthlm, men nu gör han inte det. Jag blir inte mer stolt över att komma från Hässleholm bara för han gör det. Hahah alltså nej.
Missuppfatta inte. Är som sagt jättestolt över HONOM.

Jaha som sagt, folk har nog fattat att Robin vann. Oh my god vad glad jag är. På riktigt. Nu är jag lite lättad. Haha.

På tal om ingenting, har drömt VÄRLDENS konstigaste drömmar dom senaste dagarna. I förrgår natt drömde jag att jag var gravid och födde två (wait for it) hundar. En stor hund och en hundvalp. Jag var liksom gravid i nio månader osvosv, men jag födde... Hundar? Eh. Va.
Igår natt drömde jag att jag började röka. Vänta... Va. Jag, anti-rökaren Agnes började röka. Och det var jättegott och jätte... Bra? Mysigt? Roligt? U get it. Och jag gjorde värsta rökringarna, jag var skit grym hahah. Eh. Va.
Och inatt drömde jag värsta katastrofdrömmen om flodvågor och tornados och folk som brann upp... Det var JÄTTELÅNG, vill ni veta av hela så har jag skrivit ner den i min mobil, bara att skicka den ;) haha. Vänta. Eh. Va.

Fattar ni nu. Vad är det för fel på mig hhahahahah. Är nog lite trött aka stressad aka vimsig i huvudet.

GymnastN.

Presentation


Hej! Jag är en tjej född år 1997 som råkade skaffa denna bloggen i Oktober 2011. Sen dess har jag bloggat om vad som fallit i mig, allt från vad som hänt i mitt liv till mina inre tankar och funderingar. Hoppas du får ut något av att läsa min blogg :)

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards