agneskp

Alla inlägg den 11 mars 2013

Av Agnes - 11 mars 2013 13:57

... Och här är ett utdrag från det. Tyckte det var bra, och det stämmer jättemycket nu.

"...Fast egentligen ska jag inte klaga. Jag har ett bra liv. Jag har två armar, två ben, fungerade lungor, ögon och öron. Jag har inte cancer och jag får gå i skolan. Jag måste inte ta en massa mediciner. Mina föräldrar är inte döda. Jag är älskad. Jag har vänner och är inte mobbad. Jag är inte överdrivet fattig. Jag mår relativt bra. Så varför klagar jag?
Jo för att jag kan klaga. 
Jag kan reta mig på småsaker för att jag har det bra.
Jag har det bra.
När jag intalar mig det kommer jag på en massa saker som inte är bra. Saker i hemmet, i stallet, med mina kompisar, att jag är forever alone. Men jag har det ganska bra.
Eller det beror på vad man jämför med?
Man jämför sig oftast med folk i Afrika (nu drar jag alla i Afrika över en kam och det är taskigt men ni fattar), och jämfört med dom har jag det bra.
Men har jag det dåligt jämfört med någon?
"Ja jämfört med kändisar! Mycket pengar blablabla"
Nej. Jag skulle inte vilja vara en kändis (om det inte var för att jag typ blev känd pga att jag var Niall Horans flickvän elr ngt sånt haha). 
Men annars skulle jag inte det. Tror jag inte. 
Jag har det bra. Och dåligt. Men det är jag själv som gör det dåligt, ingen annan. Det är jag som letar felen med mitt liv..."

Så. Läs och tänk. Nu ska jag göra läxa och äta. Fast jag åt nyss. Men ska äta lite till hehe.

Btw vaknade i morse på ett underbart sätt. Kände hur något rörde sig bredvid mig så jag vände mig om. Då hade Tilda lyft upp kära MeeShee i min säng. Åh. Jag vill vakna bredvid min kanin oftare <3

Presentation


Hej! Jag är en tjej född år 1997 som råkade skaffa denna bloggen i Oktober 2011. Sen dess har jag bloggat om vad som fallit i mig, allt från vad som hänt i mitt liv till mina inre tankar och funderingar. Hoppas du får ut något av att läsa min blogg :)

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards