agneskp

Alla inlägg under februari 2013

Av Agnes - 22 februari 2013 23:47

Jag mår skit av Billys Pan Pizza. På riktigt. Måste sluta äta det. Men det är som om den har någon magisk kraft och hypnotiserar mig så jag köper den. Fast att jag vet att jag mår apa när jag ätit upp den. Usch.

Jaja. Idag har jag varit i stallet. Imorgon ska jag till stallet. Lovet är snart slut. HUR GICK DET TILL LIKSOM (ok Agnes det varar i en vecka men ah).
Köpte två tröjor av Rebbe idag. KÄRLEK PÅ DOM ALLTSÅ. Kan inte vänta tills det blir varmare och jag kan använda dom och alla andra 'fina' tröjor jag har som är till för lite 'varmare väder' if you know what I mean.
Nu trodde ni kanske att jag menade något sex-relaterat bara för att jag skrev 'if you know what I mean'. Huehue.
Jag är för trött för att göra inlägg. Pratar bara om en massa skit. Eller snarare skriver. Men det skiter jag i, för det är min blogg och jag bestämmer över den. Ha. Så det så. Vill du skriva något eget, så kommentera eller skaffa dig en egen blogg. Eller något.
Haha godnatt.

Av Agnes - 20 februari 2013 20:47

Men det finns en sak. Min mage.
Det låter konstigt, men jag gillar den.
Oftast. (inte alltid)
Den är ganska mysig att gosa med ha ha osså tycker jag att den är ganska lagom stor.
Och nej jag är inte egoistisk bara för att jag gillar min mage.
(i Sverige får man inte tycka om sig själv, för då är man egoist)
Jag gillar mina armar också ganska mycket. Och mina fötter.
Mina armar är liksom lagom "vältränade", enligt mig själv. HAHAH usch.
Och mina fötter är små. Stl 35-37 (beroende på vilken affär). Det gillar jag.
Något jag inte gillar är mina ben. Tycker mina vrister är för smala. Låter lite konstigt, men det är sant. Har förr haft "komplex" över att mina ben varit för smala. Gillar ben med lite "hull", eller kroppar med "hull" över huvud taget.
Mitt ansikte är jag heller inte nöjd med. Det är mitt "största" komplex. Gillar nästan inget med mitt ansikte. Tycker jag har för stora läppar, för stor näsa, för tunna kinder, för ljusa ögonfransar och ögonbryn, för finnigt ansikte, stor dubbelhaka, alltså nej jag gillar inte det. Annars tycker jag min kropp är ganska "ok" över lag, men ansiktet är det något fel på. Usch.
Ja, detta inlägget har har ingen aning om vrf jag skrev, men det krävdes lite haha.
Hoppas ni där ute är nöjda med era kroppar. Om ni inte är det, bli det. Ni är vackra allihopa. Så det så. Chiao.

Av Agnes - 18 februari 2013 17:43

Då var man påväg till stallet. Detta var ju spontant, elr något. Men sånt är väl trevligt lite sådär på kvällskvisten ha ha ha ha.
Och regnar gör det oxå. Vafan.
Idag har jag gjort ingenting, men jag har ändå fått lite gjort. Vaknade kl sju (?!) i min nya säng som vi köpte på Ikea igår. Bred är den. Åh, kära säng <3
Iallafall. Jag tyckte sju var lite väl tidigt, så låg kvar i sängen till åtta (wOW, herregud vad sent!) eller inte.
Sen åt jag frukost och kolla på tv och blabla.
Sen monterade jag ihop en låda från Ikea till mitt rum, och sen bakade jag as kladdiga kladdkakemuffins med tryffel/choklad i. MMMM NOMNOM.

Och nu är jag... Ja, påväg till stallet. Rebbe ville ha sällskap i stallet och jag tänkte att vafan, har inte varit ute idag haha. Så. Ja. En dålig sak jag nyss insåg är att jag är ganska hungrig, och har varken pengar eller något att äta :( åt nudlar aka plast-trådar tills lunch. Så ja. Jag får väl hålla mig till sen.

Nu är tåget framme i Tyringe. Måste hoppa av. Chiao!

Av Agnes - 14 februari 2013 18:51

Känner mig deppig idag. Finns en människa som personligen har önskat mig glad alla hjärtans dag. Jag gillar inte alla hjärtans dag. Blir bara påmind hur forever alone jag är.
Till råga på det har det varit dåligt väder. Skolan har varit deprimerande, MeeShee har varit trött så jag har blivit orolig, vi har matte och svenskaprov imorn och jag slog huvudet i en vägg idag på no:n. Jag skojar inte. Det gjorde jätteont. Och då ska jag tillägga att jag slog huvudet i ett bord i tisdags. Alltså åh. Hur lyckas jag.

Nu har vi ju iallafall snart lov. Tack. Och. Lov. (haha. lov. haha). På lovet ska jag... Göra läxa, sova, åka till IKEA, sakna nästan alla mina kompisar som reser bort, åka till stallet, lyssna på musik, äta mat och tjocka mig och... Bara va. Typ. På twitter ska jag oxå vara. Hela dagen. Huehue.

Ska tillägga att jag Facebook-fastar. Ska vara utan Facebook till påsk. Yea.

Av Agnes - 11 februari 2013 21:37

Jag tror detta kommer bli ett ganska ok år.
Okej nu ska jag inte säga så för då dör säkert någon jag känner eller någon skadas eller börjar hata mig men ok.
Så som det ser ut nu, så ser det bra ut.
Alla har ju varit med om den "Woah 2011 ska bli den bästa sommaren i mitt L I V weeeee" osså bara regnar det hela sommaren och man sitter inne vid datorn 24/7. (det var min sommar 2011)
Men jag TROR det kommer bli ganska bra.
Ska på konsert ju, i april. Åh vad jag ser fram emot det. Så jävla kul.
Sen ska jag på klassresa och "körresa" i maj/juni. Båda två till Göteborg/Liseberg hehe.
Min syrra konfirmerar sig i april.
Jag fyller 16. Haha.
Sen i sommar ska jag på språkresa. Språkresa. Bara ordet låter mäktigt. Fy vad nervös jag är, men ser ändå fram emot det jättemycket. Åker själv ju. Till England. ENGLAND Sen i slutet av sommaren åker jag ev till Frankrike, inte säkert med det än. Om jag åker dit blir det till Taize (ett kloster). Tror jag det är iaf.
Sen till hösten börjar jag gymnasiet. DAMN. Jag är gammal. (om jag kommer in på estet i Hässleholm) SÅ BLIR DET AS KUL. Åh vad jag vill. Det är inte så att jag inte gillar min nuvarande. Det är bara det att jag vill ha lite nytt liksom. Skaffa lite nya kompisar (dream on Agnes).
Sen på höstlovet åker jag till Rom i Italien. Vips så kommer det bli höstlov, det kommer gå jättesnabbt men ändå aslångsamt.
Så detta är mitt 2013. Såklart inkluderar det att jobba mer, shoppa fler snygga kläder, sköta läxorna bättre och rida/dansa mer. Och min blogg kommer fylla två år. Och MeeShee fyller fem (GAMLING SNYFT). Förhoppningsvis fyller hon fem... Hahah nej men usch. Men det är så jag tänker. Slappnar a l d r i g av. Okej måste andas lite nu innan jag somnar. Ska nog lägga mig nu. Godnatt iallafall!


Just bc his ass is beautiful.

Av Agnes - 11 februari 2013 07:10

Kan tillägga att jag inte gjorde matten igår. Oups.

Presentation


Hej! Jag är en tjej född år 1997 som råkade skaffa denna bloggen i Oktober 2011. Sen dess har jag bloggat om vad som fallit i mig, allt från vad som hänt i mitt liv till mina inre tankar och funderingar. Hoppas du får ut något av att läsa min blogg :)

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards