agneskp

Alla inlägg under december 2013

Av Agnes - 3 december 2013 22:56

Alltså förlåt att jag knappt bloggat idag, men denna dagen har varit helt uppochner.
För det först gick jag i skolan mellan 9.00-9.30, bara det är ju ovanligt. Vi skulle öva på luciat idag, och i.o.m att jag inte sjunger utan spelar gitarr, så behövs jag bara på en låt. Och den övade vi då.
Sen satt jag i bibblan och gjorde matteläxa tills halv tolv, då Astrid slutade. Då stack vi och åt innan vi stack ner på stan. Köpte en tröja på H&M till mig själv, fast att jag egentligen skulle handla julklappar...
När jag sen kom hem märkte jag att MeeShee inte mådde bra. Hon satt bara i ett hörn av buren och stirrade rakt ut i ingenting, åt inte, drack inte. Precis så som hon var för ganska exakt ett år sen. Så jag cyklade allt vad jag kunde en halvmil och köpte Critical Care, något sånt där kosttillskott. Gav det till henne och sen bara väntade jag.
Hon blev inte bättre, hon var likadan. Men jag kunde inte göra något. Så jag försökte fördriva tiden med lite allt möjligt innan det blev dags för mig att klippa mig. Så jag lämnade min älskade och stack och klippte mig, för första gången på över ett år. Skönt.
Kom sedan hem och MeeShee var inte bättre, så pappa ringde veterinären. Vi fick komma dit direkt (hos en gammal trevlig pensionerad veterinär mitt ute i skogen). Där fick hon b-vitamin spruta och kortison-spruta. Kan säga att kortisonet verkade fort, hon är lite av en duracellkanin nu. Men ja, sen när vi kom hem från vet så gav jag henne en morot som hon började äta på och senare lite Critical Care, vilket hon också tog. Så hoppas hon blir bättre... Och nu har jag skitont i huvudet och är jättetrött, men ska skriva om min tredje 'punkt' ändå HAHA.

Min nuvarande kärlek. Well. Jag är, för det första, inte kär. Jag anser att kärlek mellan "partners" är något ömsesidigt, och vad jag vet är ingen kär i mig. Dock är jag förtjust i en person, men det vill jag inte berätta här. Ha ha.

Ja, denna punkten var ju rolig... HAHHA. Nej nu ska jag ta och sova.

Nyklippt.

Av Agnes - 2 december 2013 20:25

Ja jo, har fortfarande inte kysst någon. Tänker fortsätta med detta december-dagarna-skitet enda tills jag fått min första kyss och kan berätta om det här HAHAH.


Denna dagen har varit ganska bra, väldigt lugn. Började skolan nio, då kollade vi igenom inspelningarna på konserterna vi gjorde förra veckan så fick vi jämföra och utvärdera och lite sånt. Sen... gjorde vi inte så mycket mer. Hängde i en av ensemblesalarna med lite tvåor och treor och spenderade tiden att göra ingenting fram tills elva, då vi fick lunch. Sen slutade vi xd

Så jag åkte hem, gjorde matteläxa i två timmar och sen gymmade jag för första gången på två veckor. Skönt. Halleluja.


Imorgon blir också en väldigt lugn dag. Börjar 8.50 och då ska jag bara till skolan och öva en sång med tvåorna till deras Lucia. Sen slutar jag. Hade tänkt att kanske gå lite på stan och handla lite julklappar och kläder i min ensamhet. Kan bli skönt.


Well, denna punkten blev ju inte så rolig. För å göra det lite mer intressant slänger jag in två bilder från julen 2009 på mig och Misty. 12 år och just då lyckligast i världen :') även fast att det inte ser ut som det... HAHAH    

Av Agnes - 1 december 2013 13:32

För två år sen skrev jag det här under inlägget "Dag 1 Om Mig":


Hrm. kör 10 saker elr ngt.


1. Har fem namn med både mitt förnamn, mina mellannamn och mina efternamn.

2. Fyller år den 15 juni. Föddes 1997.

3. Har lärt mej sj att spela gitarr och piano.

4. Är rädd för utedass. Har aldrig tittat ner i ett.

5. Duschar inte om inte mitt hår är smutsigt.

6. Säger hela tiden till mej sj att sluta äta godis, men fortsätter äta lika mkt ändå.

7. Fick mobil sist i min klass, vilket var när jag var 12.

8. Har ridit sen jag var 8, sjungit i kör sen jag var 7 och dansat showdans sen jag var 9 år.

9. Har aldrig haft ett förhållande.

10. Måste egentligen gå och lägga mej nu. Är trött.


Hahahhaha jag suger på sånt här..

 


Så då kan jag väl göra 10 saker om mig själv denna gången också. Blir lättast så :)

 

1. Jag går första året estet med inriktningen musik. 

Om du har missat detta så varken känner du mig så värst väl eller har läst denna bloggen så noga, för detta har basically varit mitt samtalsämne här i tre månader nu. Men ja, finns inte så mycket mer att säga om det, älskar linjen, min klass och skolan jag går på.

2. Har inte ätit godis eller chips på två år. 

Ganska stolt faktiskt, och jag har inga planaer på att börja äta det igen heller. Går in på mitt tredje år nu, lilla nyttiga jag.

3. Jag älskar att köra bil.

Nu låter jag som om jag har ägnat halva mitt liv åt bilar, när sanningen är att jag började köra för fyra månader sen. Men jag tycker det är skoj, även fast att det är lite läskigt. Tar alla chanser jag kan få att köra.

4. Jag vet ungefär vad jag vill göra i framtiden.

Japp, jag har planer på vad jag ska göra efter gymnasiet, och kanske även efter det. Känns skönt att veta, att ha något att sikta mot, något att jobba för. Och jag tänker inte ge upp i första taget. 

5. Jag älskar att spela instrument. 

Detta var kanske en lite löjlig punkt, men det är faktiskt så. Tar lektioner i gitarr/elgitarr, och ska kanske börja ta det i piano snart också. Sen vill jag även lära mig spela bas, trummor och ukulele, ska söka runt och pröva mig fram. På nåt sätt ska det gå, på något sätt ska jag lära mig det.

6. Jag har ett gäng underbara vänner som står mig nära och som jag är så lyckliga över att jag har.

Detta var kanske inte en sak om mig, men ville bara få fram att jag har många personer som gör mig lyckliga. De har gjort mig till den jag är och format mig till den jag är idag och lärt mig en massa. Utan mina vänner hade jag inte varit den Agnes de är vän med.

7. Jag gillar inte vintern.

Det är kallt, eländigt, mörkt, fullt av sjukdomar, snöigt och överallt är det hysteriskt rött å julpyntat. Man kan inte cykla till skolan utan att det ska ta dubbelt så långt tid, man kan inte gå ut och slänga soporna utan att vada fram i blöt och kall snö medan näsaborrarna fryser till is, man kan inte gå utanför dörren utan att bli helt blå av köld. Nej, jag är mer av en vår- och sommarmänniska.

8. Jag tycker att sengångare är något av de sötaste som finns.

På riktigt, hur söta är dom inte?!

9. Jag har aldrigt haft ett förhållande.

Precis som punkt 9 för två år sen. är denna samma sak. Jag har aldrig haft ett förhållande. Jag vet inte hur man beter sig i ett förhållande. Hur ofta träffar man sin pojkvän? Hur gör man när man är ute bland en massa människor? Hur tar man hand om pojkvännen? Hur ofta behöver pojkvännen matas? Skämt å sido, men lite så är det.

10. Jag är nöjd.

Ja. Jag är för tillfället väldigt nöjd med mitt liv och hur jag lever/vad jag gör. (peppar peppar, ta i trä, nu händer säkert något 'dåligt' bara för att jag skriver såhär). Men jag är lycklig, och jag har all rätt att få vara det.


Så voila, this is me :)

 

Presentation


Hej! Jag är en tjej född år 1997 som råkade skaffa denna bloggen i Oktober 2011. Sen dess har jag bloggat om vad som fallit i mig, allt från vad som hänt i mitt liv till mina inre tankar och funderingar. Hoppas du får ut något av att läsa min blogg :)

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< December 2013 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards