agneskp

Alla inlägg under januari 2014

Av Agnes - 13 januari 2014 22:04

Vaknade klockan fem av någon anledning (?!). Vad har hänt med min sömn? Förr sov jag hela nätter, jättegott, och vaknade inte om jag inte behövde. Nu har jag vaknat varje natt sen vi började skolan och haft svårt att somna om, vilket är ytterst ovanligt. Är rädd att jag ska bli som pappa, som vaknar flera gånger varje natt. Jag tycker ju så mycket om att sova :c

Idag fick vi reda på en tråkig nyhet. En av estetlärarna har gått bort i cancer. Vi i ettan hade inte honom i något, men vi har ju sett honom och pratat med honom. Hilma mysig lärare.
Tvåorna och treorna hade däremot haft honom, och resten av estetlärarna har ju jobbat med honom länge, så j-huset sörjer just nu. Finns ett stilla rum som de gjort iordning för att sitta ner och bara va, och alla kuratorer och skolsköterskor går runt i j-huset och finns till. Det är en väldigt konstig stämning när så många sörjer, skänker en tanke till alla som stod honom nära

Av Agnes - 12 januari 2014 21:26

Skola imorgon. Är ganska trött. Har en förmåga att lägga mig sent och vakna skittidigt vilket gör att jag är trött hela dagen sen.
Idag har jag gymmat, övningskört, klippt pinnar till MeeShee och gjort yttepyttelite läxa. Ja, det var väl det.

Skulle färga ögonfransarna igår. På ena ögat råkade jag blinka när jag hade borsten i ögat vilket gjorde att jag fick färg runt hela ögat, och ögonfransfärg går inte bort direkt, utan det sätter sig... Så jag har nu en vacker liten emosminkning runt mitt högra öga.
Och för att göra allt lite bättre fick jag färg i andra ögat, vilket svider som jagvetintevad...

Sen fyller ju Zayn år idag också. Grattis!

Av Agnes - 11 januari 2014 12:01

Så kan denna dagen beskrivas. Ingenting. Vad ska jag göra? Ingenting. Vad har jag för planer? Ingenting. Vad har jag för känslor? Ingenting.

Egentligen skulle jag vilja gymma, men av någon anledning har jag fruktansvärt ont i mina vader (vet inte varför). Det gör ont å gå, vet inte om det är så bra å träna då.

Igår var en seg dag. Vi hade ingen engelska, men istället en extra naturkunskapslektion. Så vi hade kanske tre timmar naturkunskap. Inte så kul.
På kvällen var jag, Filippa och Emily hemma hos Astrid och åt och pratade för att hon fyller år idag. Det var mysigt.

Så idag fyller då Astrid år. Grattis!

Av Agnes - 9 januari 2014 18:42

Denna dagen kan beskrivas med ordet trött. Hela klassen har varit okoncentrerad, omotiverad och alldeles flummiga HAHA. På idrotten lekte vi gladiatorer när vi skulle köra Kinesiska Muren och skrek "utmanarna redo?!" "JA!" "gladiatorer redo?!" "JAA!". Haha min klass <3

Dagen i sig har varit seg å tradig Det har regnat största delen av dagen och det blev mörkt snabbt idag. Jaja.

Va nere på stan en sväng och handlade en blus, en tröja och en stickad kofta. Köpte även stickade strumpbyxor på Maxi HAHA.

Av Agnes - 8 januari 2014 22:22

Är väldigt trött just nu, förhoppningsvis somnar jag snabbare idag än vad jag gjorde igår... La mig halv elva men han ligga ända till halv ett innan jag somnade. Och så vaknade jag klockan sex. What? Men men.

Första skoldagen var väl... tja, rolig antar jag. Vi inledde med matte, yes, och alla var vi så ofokuserade man kunde bli. Det var vi visserligen resten av dagen också hehe...
Sen hade vi estetisk kommunikation, och där började vi förbereda en föreställning som vi ettor tydligen ska ha i maj (WOHO). Idag röstade vi fram ett tema och sen nästkommande lektioner ska vi börja skriva manus och sätta ihop föreställningen. Ska bli så skoj!
Efter det hade vi rytmik och de lektionerna blir bara konstigare och konstigare efter varje gång, men det är så kul. Idag var vi varandras kommentatorer, vi sjöng vaggvisor åt en jacka, vi låtsades att vi hade tagit studenten och spelade upp en pjäs som började med en sotare och en snigel och slutade med att alla blev grodor och dog. HAHAH, vi låter inte riktigt kloka...

Sen hade vi svenska och engelska och det var, mwäh, inte kul. Jaja. Efter skolan fick jag skjuts av Astrid hem och så slutade det hela med att jag, Astrid och hennes pojkvän (ihhh) Viktor stod och snackade i en timme på vår gästparkering. Haha.

Helt okej dag, men nu ska jag sova. Godnatt!

Av Agnes - 7 januari 2014 19:57

Detta lovet har jag

- sovit en massa åh
- möglat i soffan eller på mitt rum
- haft en fantastisk jul
- dagdrömt
- umgåtts en massa med mina älskade kompisar
- shoppat
- haft ett fint nyår
- gymmat mycket
- spelat piano
- inte ridit en enda gång
- blivit förtjust hehe
- knappt varit ute
- slarvat med att borsta tänderna och håret huehue
- vänt på dygnet
- ätit mindre (då jag vaknat vid tolv och inte hunnit äta lunch)
- kollat på filmer
- möblerat om mitt rum
- städat och rensat i min garderob
- kollat igenom en hela Awkward på datorn

Detta har varit ett fint lov. Har vilat ut mig, precis som jag ville. Dock är jag inte så peppad på att gå upp halv sju imorgon, men bortsett från det ska det bli skönt att börja skolan, faktiskt. Har saknat min klass lite hehe.

Av Agnes - 6 januari 2014 21:36

Idag har jag inte gjort ett skit. Eller, Astrid kom hit en sväng och vi tittade på film, åt fruktsallad och snackade. Annars har jag bara lyssnat på musik, målat naglarna och spelat piano. Hade egentligen planerat att handla lite, men det är ju röd dag idag så får göra det imorgon istället.

Så imorgon ska jag som sagt handla (behöver strumpbyxor och ska kolla lite på H&M) och så ska jag gymma. Har gymmat en massa den andra halvan av detta lovet (den 27:e, 29:e, 30:e, 2:e, 3:e och 5:e) och det känns skönt. När man gymmat kan man liksom slappa resten av dagen med gott samvete och det är najs.

Åh juste, såg Monsters vs Aliens och den var as rolig. Älskar B.O.B :')

Presentation


Hej! Jag är en tjej född år 1997 som råkade skaffa denna bloggen i Oktober 2011. Sen dess har jag bloggat om vad som fallit i mig, allt från vad som hänt i mitt liv till mina inre tankar och funderingar. Hoppas du får ut något av att läsa min blogg :)

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards