agneskp

Alla inlägg den 22 februari 2015

Av Agnes - 22 februari 2015 18:31

Tjenis. Nu har jag gått flera dagar utan att ha bloggat igen. Vad har hänt då?


I torsdags kom Alice hit. Vi hade inte träffats på ett tag så det var mysigt att hon kom. Vi spenderade eftermiddagen med att prata innan vi gick till Coop och köpte glass. Sen gick vi hem, åt jordgubbspaj och pratade innan vi somnade vid tolv/halv ett.

På fredagen vaknade jag vid 6, för att jag skulle ha körektion kl 8. Hela natten sov jag pissdåligt för att jag var rädd att jag inte skulle vakna av min väckarklocka, vilket var helt i onödan då pappa skulle väckt mig om jag inte gått upp i tid... 

Min första körlektion var superrolig och gick jättebra. Körde med en snubbe som hette Niclas, 23 år gammal som blev körskolelärare i december... ganska bra ser han ut också, så det var förståeligt att jag var nervös. Jag fick lite grejer att öva på tills nästa gång, och jag fick fritt fram att boka teorilektioner, så det ska jag ta tag i. Har bokat min första fordonslektion på torsdag och ja, vill satsa på det här. Vill inte kugga på framtida uppkörningar och liknande.

När jag kom hem från lektionen drack jag te med Alice (medan hon åt frukost) innan vi gjorde det vi lovade oss själva i Hastings 2013, nämnligen att rita på varandra. Så vi satt i en hel dag och ritade på varandra. Stormtroopers, insekter, elefanter, träd och en darth vader blev det till slut. Samtidigt lyssnade vi på komiker som Johan Glans, Sohran Ismail och ett gäng amerikanska komiker. Sjukt kul och slapp dag. Och resultatet blev fint.

Igår städade jag huset, och Alice stack hem vid två. Efter det övningkörde jag i två timmar med två olika bilar innan jag väl hemma bröt ihop ( :))))) ) och grät i en timme. Jaja, det behövdes. Sen kollade jag på mello och Robocroc (<3), en film i stil med Sharknado.

Idag har jag tittat på skidor, fixat tvätt, pluggat vägmärken och cyklat en halvmil. Nu ska jag färga mina ögonfransar och ögonbryn innan jag tar och kollar på film, så mys. 


 

Presentation


Hej! Jag är en tjej född år 1997 som råkade skaffa denna bloggen i Oktober 2011. Sen dess har jag bloggat om vad som fallit i mig, allt från vad som hänt i mitt liv till mina inre tankar och funderingar. Hoppas du får ut något av att läsa min blogg :)

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards